Cambridge-kuren

Nu idag, har jag börjat med cambridge dieten. Jag tycker det är dags att jag tar tag ordentligt i detta nu, och inte fuskar som jag gjort tidigare... Tre påsar/shakes om dagen plus tre liter vatten, inget tuggummi, ingen loka eller nånting annat. kommer nog att sakna tuggummi mest eftersom man kan få dålig andedräkt av kuren T____T'


Iaf så ställde jag mig på vågen, mätte och kollade vatten/fett och muskelnivån (kan göra det på våran våg) :) musklerna är ju blahaaaa och fettet skjuter i höjden, vattennivån kan ja nog höja lite till, låg bara på 44,6%. Men det är faktiskt rätt okej ändå.


Tror att det beror på att jag gått kuren förr som gör att det känns som att inte så många kommer bry sig, de säger att jag är fin som jag är, men de ser inte hur jag mår av att ha den magen jag har. Det är inte kul att ha ett bmi på nästan 33...när ett normal ligger på mellan 19 och 25. Men jag gör det här för mig, inte för någon annan, inte för att lättare träffa någon eller någonting sånt. Jag gör det för att jag vill vara nöjd med min kropp. MIN!


Jag kommer att gå på dieten i 10veckor, och jag ska tamejfan dra ut mig själv och motionera ordentligt. Jag ska ta en promenad på 30min minst, varje dag, alternativt cykla runt kyrkan, hedsta o så. Eller så springer jag rundan som jag och Ellie gjorde innan hon flyttade. Lite kortare sträcka än den jag cyklar men ändå rätt lång, eftersom jag först måste gå fram 2,5km till stället vi började rundan :)



Hoppas jag får stöd från dem jag behöver det av.



Bild tänker jag inte lägga upp nu, utan när jag kan lägga ut den utan att skämmas så kommer jag ju att göra det.




Håll tummarna för mig nu :D

RSS 2.0