Various

Har gått på Cambridge Ren Kur nu i någon vecka, känns att det går framåt ^^ Men nu har ju magen börjat kurka så var tvungen att avbryta den lite o äta blåbärssoppa två-tre gånger om dagen. Men annars så har jag inte minskat så mycket på vågen, men måtten  har minskat rejält. Så ren kur funkar iaf :) och jag går mer nu än tidigare, står mkt mer också så jag tror att det är mycket muskler som har byggts upp igen och därför har jag kanske inte gått ner så mkt i vikt.

I övrigt så har jag praktiserat klart 2 veckor av 6 nu, bara en vecka kvar, jag tycker att det är kul men det ska samtidigt bli intressant att få se hur det är på en elektronikaffär jämfört med en sportaffär. Sen ska jag söka jobb också. Och såklart spara pengar dels till utlandsresa och körkort :)

Men just nu är prio ett att bli bra i magen igen XP

Over and out!

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ett sista ögonblick. Ett beslut.

Jag ska bli bättre. 





För min egen skull.

Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner; varför inte helt enkelt skriva: Vad vill jag? Ambitioner har jag inte men jag vet en jäkla massa saker som jag vill XD

Jag vill- Gå ner i vikt
Jag vill- Må bra fysiskt
Jag vill- göra allt annat som jag inte har hunnit göra än :P


Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar att kunna slippa alla beskymmer. Slippa alla måsten och alla andras viljor.

Att få vara den man är. Oavsett var man är. Om en piercad person kommer in med en "normal" så frågar alltid personalen den "normala" om dem behöver hjälp, men så fort man har något som är emot nånting, så får de inten service alls. Jag stör mig på att alla inte får  vara den dem är, stå för den dem är, så länge det inte skadar andra.

Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats, den blir iaf enkel. Det är våran sommarstuga. Liten avskild badstrand, sköna sommrar kommer jag ihåg. Jag saknar att vara liten och vara där ute, plaska i vattnet osv.

Sen när man kommer hem så är det första man gör är att ta en dusch, för visst är det skönt att bada av sig skiten, men de är skönt att duscha av de oxå  :P Och när man är där ute, lugnare ställe fanns inte. Nu när man är vuxen märker man av alla saker som måste göras, men men.....



En annan av mina favoritplatser är i fotöljen, men filt i knä och en liten gammal Dottie i knä gosandes.

Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats, den blir iaf enkel. Det är våran sommarstuga. Liten avskild badstrand, sköna sommrar kommer jag ihåg. Jag saknar att vara liten och vara där ute, plaska i vattnet osv.

Sen när man kommer hem så är det första man gör är att ta en dusch, för visst är det skönt att bada av sig skiten, men de är skönt att duscha av de oxå  :P Och när man är där ute, lugnare ställe fanns inte. Nu när man är vuxen märker man av alla saker som måste göras, men men.....



En annan av mina favoritplatser är i fotöljen, men filt i knä och en liten gammal Dottie i knä gosandes.

Dag 26 – Mina rädslor

Mina rädslor...jag har även här många.

En av mina rädslor är att bli sjuk. Väldigt sjuk, hamna på sjukhus, vara där skitlänge o behöva en allvarlig operation. (räcker med att ha legat på sjukhus en vecka)

En annan av mina rädlor är att mista någon jag tycker om väldigt mycket.

och ännu en att någon av mina husdjur ska behöva somna smärtsamt.

Dag 25 – En första

En första? vad menar dem med en första????


Första gången jag fick husdjur gick jag i gymnasiet, Syrran flyttade upp till nordlandet och var tvungen o lämna kvar sin råtta. Vi tog hand om henne, o sen när hon somna lugn och fint här hemma så åkte vi och hämtade två nya, eftersom det kändes så tomt. Sen dess har vi haft rådisar :)


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det som får mig att må bättre om jag mår dåligt är:

Mysig och mjuk soffa, en tv, lite godis, och någon att krama om osv medan man tittar på film


Få dyka så långt ner jag bara kan i havet. En oehörd känsla av att flyga nästan, tills man bubblar upp igen.....


Får vara med mina bästa vänner, vara med dem och titta på film eller nåt liknande.

Få sätta mig ner med en bra bok på kvällen och bara njuta av innehållet.



Sen finns det en massa annat också ^^

Dag 22 – Det här upprör mig

Det finns mkt i världens som upprör mig. Men jag ska börja med att hålla det litet :P

I min närhet så att säga så upprör detta mig:

- att jag inte lyckats nå min normalvikt än, men den är ju på väg nu.
- att alla i familjen inte mår 100% bra
- att flickorna bara har en viss livslängd.

I det stora hela:

- att det inte finns tillräckligt med hyresrätter så att människor i min ålder kan få lägenheter. Blir tvingade i stort sett att antingen bo på gatan eller på hemma hos föräldrarna.
-en annan sak som upprör mig är hanteringen av våra husdjur, det finns ju de som missköter de.


Sen har vi ju det här med socialbidragen och alla andra bidrag. Det finns inte ett uns att få göra nånting man vill, man måste sitta hemma för att få dem pengarna. och på arbetsmarknaden: Man måste ha erfarenhet för att få jobb, men då är man för gammal, och man är för ung för att ha den erfarenheten. Det finns ingen rundväg så att säga. Gör si eller gör så, så kanske ni får pengar. Men egentligen gör ju inte kommunerna eller regeringen gör något för att göra det enklare.


Sen finns det ju ett ton till saker, men då skulle de bli för långt. XD

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick jag kan berätta om är då jag åkte till Irland helt själv :) Var genom skolan och ett antal elever skulle vara och jobba i olika länder i europa en månad. Jag träffade ett helt gäng härliga människor där, jag åkte till Dublin, till Cliffs of Moher osv ^^ verkligen ett ställe att rekomendera ^^

Jag hade då svart och rött hår, så folk trodde nog att jag var kontig, men jag struntade i det då också ^^

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden.....blir ju mkt att skriva T___T''

Jag ska börja på diet, Cambridge igen >___>' och jag har klarat av Truckkortet ^__^ utbildningen Service -> Handel slutar och praktiken börjar, mer finns inte att säga än :S

Pappa har fyllt år, han och morsan åkte med färja den dagen o jag har bakat muffins, och Dottie har fått vara med än så länge av året ^^

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns för mycket jag ångrar :S


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag...jag vet inte vilken det är. har väl inte någon speciell favorit direkt. Vissa har varit helt ok, andra har varit mer ok. Men ingen har varit perfekt eftersom jag inte haft någon större födelsedagsfest med vänner som verkligen har tyckt om mig för den jag är. Den som är närmast är nog när jag fyllde 20. Men det blev lite knas då också eftersom mina inbjudningar som jag kämpat med inte kom ut till alla. ingen alls egentligen. bara för att jag hade så mkt att tänka på just då.

Men de flesta presenter jag fått har jag gillar väldigt mkt ^^


Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj...favoritminne....ehm.....har ju ett par stycken där oxå ><'

Cypern Juni 1998

Min första och enda utomlandsresa med mormor och morfar. Hela släkten åkte till Cypern, till Nausica Beach. Dvs jag, mamma, pappa, syster, bror, morbror, moster, storkusin, mellankusin o lillkusin och mormor o morfar ofc ^^

kommer ihåg att vi gick ut o åt, badade o solade, drack alkoholfria drinkar, badade i havet, jag lärde mig simma utan såna där simkuddar på armarna (bara för att en av mina kusiner dök så ville ja oxå så ja ba slängde av mig mina kuddar o dök oxå) XD det fanns även ett stoooort schackspel där som ja o samma kusin spelade :P o jag tyckte de var skittråkigt att ta siesta XD

20 September 2008

Dagen då trillingarna  kom hem till mig :3 kommer aldrig att glömma den dagen så sant det är sagt. Var i stan den lördan med ett par polare o ja visste att morsan o farsan skulle åka o hämta flickorna, som än inte hade nåt namn. Jag kom hem från stan o gjorde iordning lillburen o gjorde plats på en stol åt den. Sen kom föräldrarna hem o ja fick inte gå ner, de skulle komma upp med dem, och när jag fick se dem, SHIET VA JAG SMÄLTE! Två små mörka saker o en mörkt grå och vit <333 ända från Fagersta :'3
 Trillingrna nyaDottie, Maja-My och Lilla Hjärtat <33

Dag 16 – Min första kyss

Min första kyss.....ehhhhhhhhhhhh.........är det meningen att man ska komma ihåg de? :S

Dag 15 – Mina drömmar

Passande ämne eftersom det är den första januari 2011 XD men men jag har många drömmar. Men kan ju ta några iaf att berätta om.

Jag drömmer om att få jobb och kunna flytta hemifrån, skaffa familj och så.
Sen hoppas jag att kunna gå ner i vikt, jag vill även bli starkare. Både fysiskt och psykiskt, för psykiskt stark kan man bli hur stark man än är. Jag vill inte gå ner i vikt för att bli snyggare för andra. Utan för mig. Bara mig. För att må bra, för att må så bra jag bara kan.

En annan dröm jag har är att få en bok publicerad, jag drömmer att få skriva en bok lika bra eller nästintill lika bra som Tolkien eller Jordan. Riktigt så bra tror jag inte att jag kommer att skriva, men jag hoppas att jag kommer att kunna skriva en bra.

Jag har så många drömmar. Det är helt otroligt.

Jag drömmer om att få sjunga på scen. Phantom of the opera bl.a men även andra. En annan dröm är att få träffa Heléne igen och att få åka till Japan.

Men största drömmen är att få jobb, körkort, familj, ner i vikt osv.


Men att gå ner i vikt är ett faktum, lika med körkort. Jobb kan inte jag styra över så mkt, inte heller att skaffa familj.

Jag hoppas att allt händer ngn gång iaf och om inte allt händer, som boken eller sången, så hoppas jag att resten slår in ^__^
men som sagt, jag har många många fler drömmar

=^w^=

RSS 2.0