Leta jobb? Japp

Nu sitter jag här och letar jobb igen. Platsbanken, google, manpower, jobbjakt. Valen är många att kolla på, men finns det jobb i Hudiksvall? Nästintill inga som jag kan söka.

Vart har jag sökt jobb då undrar ni? JO!

Nästan alla butiker i Guldsmeden och alla utom en på Fyren, sen har jag även frågat och lämnat CV på Fritidsvaruhuset OCH på platsbanken har jag också sökt ett par stycken sen jag slutade serviceutbildningen XD Ur & Penn, Beijer och ett par till ^^;

Nu har jag ju även blivit tilldelad en ny jobbcoach på Miroi (vet inte ett dyft om dem så ska nog googla på dem snart) och jag undrar ju såklart om dem är lika bra som Jensen Education för där trivdes jag verkligen även om de halvt släpade ut oss på promenader XD men det var ju för att vi skulle slippa sitta inne i lokalen från morgon till eftermiddag ^__^ Känns lite skumt att gå till ännu en jobbcoach men vi får väl se vart jag landar, jag vill ju ha någon form av jobb nu, för plugg känns inte aktuellt än, eftersom jag inte ens vet vad jag vill jobba med i framtiden, just nu vet jag att jag nöjer mig med ett jobb inom handel, inte bäst betalt och jag vet att jag iaf vill ha ett bra betalt jobb.


Nu ska jag fortsätta leta jobb, försöka komma på fler ställen inne i stan OCH googla på Miroi XP

Over and out!

RSS 2.0